Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMARUL BECLEANULUI NICOLAE MOLDOVAN A DEPUS JURĂMÂNTUL DE CREDINȚĂ PENTRU AL ȘAPTELEA MANDAT

De J de S in 11/10/2024

 ,,CE POATE FI MAI FRUMOS DECÂT SĂ AI UN VIS ȘI ACEL VIS SĂ DEVINĂ REALITATE”

Jurământul este un angajament solemn, prin care cineva se obligă să-și facă datoria. Fața de stat, față de popor. Iar primarul orașului Beclean a dovedit cu prisosință acest lucru.

Primarul cu cele mai multe mandate, dar și realizări, Nicolae Moldovan a depus ieri jurământul de credință la preluarea celui de-al șaptelea mandat de edil șef al orașului Beclean:

,,Cu responsabilitate și mult respect, azi am depus pentru a șaptea oară jurământul de credință în calitate de primar al Becleanului față de locuitorii dragi. Fiecare mandat a fost o lecție, o provocare și o oportunitate de a lucra împreună pentru un viitor mai bun pentru orașul Beclean. Vă mulțumesc pentru toată încrederea! Împreună mergem mai departe!”  a spus primarul Nicolae Moldovan, care a adăugat :

,,Ce poate fi mai frumos decât să ai un vis și acel vis să devină realitate”.  

Ceremonia a avut loc la sediul primăriei Beclean. Cu acest prilej a fost constituit și noul Consiliu local. La eveniment a participat senatorul Ioan Deneș, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, subprefectul Decsei Attila, primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, numeroși invitați.

Distribuie:


image_pdfimage_print